G13 klar for semifinale

I dag har G13 spilt sine siste innledende kamper i vinterserien på Bardufoss. De kampene endte med seier 7-2 seier mot BOIF og 5-1 seier i puljefinalen mot Fløya. Det gjør at Varden går til semifinale som vinner av gruppa, mens også Fløya er klar for semifinale. Motstander i seminfinalen er ikke klart, da den andre pulja ikke er ferdigspilt, men det kan komme til å bli Brage/Trondenes. Senja ligger også i god posisjon for å gå til semifinale og kan fort møte Fløya. Semifinalene og finalen spilles 22.april.

I G16 ble som ventet Tromsø IL for sterk. Det betyr at NM-eventyret er over for våre gutter. Allerede neste helg er guttene klare for å sikre seg en semifinaleplass i vinterserien. Våre gutter leder pulja og er i førersetet for å gå til semifinale.

Kampen i J17 i dag ble utsatt pga sykdom hos motstander FK Senja. Kampen blir spilt på et senere tidspunkt. Motstander for J16 laget i NM-kvalik ble i dag klart da Kvaløya slo Skarp 1-0. Semifinalen i Troms mellom Kvaløya og Varden spilles 24.mars.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *