I dag starter KM-finalene!

KM-finalene spilles fortløpende, og alle spilledager er ikke klare, men i kveld starter G13-laget vårt med hjemmekamp mot Tromsø IL. Kampen streames forøvrig på Folkebladets og Nordlys´nettsteder.

Sluttspillet i G13-9er består av tre lag som møter hverandre til enkel serie. Dette er første kamp. Med poeng i dag vil sjansene være gode når våre gutter neste lørdag drar til Ersfjordeidet for å møte Blåmann i det siste oppgjøret i klassen.

Søndag spiller G14-7er laget vårt første kamp borte mot Skibotn. Her er det to lag som møtes og det spilles hjemme og borte. Resultatet sammenlagt teller ved kåringen av en kretsmester. Ved uavgjort vinner laget som har scoret flest bortemål. Om det også der er likt avvikles det ekstraomganger og eventuelt straffespark.

J14-7er laget vårt starter sitt KM-sluttspill søndag kl 16 hjemme mot Nordreisa. Også her spilles det hjemme og borte og vi satser på en god start. J14-laget vårt gikk ubeseiret gjennom serien med en voldsom målforskjell. Denne kampen går forøvrig like etter at damelaget vårt spiller sin siste seriekamp hjemme mot Stakkevollan kl 13. Damelaget har forøvrig allerede avgjort 3.divisjon og vil få utdelt KM-pokal etter kampen, men de har også mulighet til å gå ubeseiret gjennom serien. Serietoer Stakkevollan er i så måte en fin test.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *