Juli nærmer seg slutten og fotball begynner å rulle igjen

Det har vært lite organisert aktivitet etter at Vardenlagene reiste fra Piteå for fire uker siden, men for klubben har det skjedd og skjer det mye freomover.

Pioner fikk som kjent kommunal garanti for å bygge kunstgressbane. Byggingen av denne banen er allerede godt i gang. Folk fra Pioner og Varden har bidratt med dugnadstimer allerede for å fjerne noe skog i den forbindelse. Det er Målselv Maskin som har oppdraget med grunnarbeidet og de ventes å være ferdig før skolestart. Da kommer kunstgressleverandøren for å legge gresset. Det er beregnet noen uker med legging og mange dugnadhender er hjertelig velkommen for å delta. Når banen er ferdigstilt vil mange av våre hjemmekamper resten av sesongen flyttes dit.

A-laget for menn er det første laget som åpner seriespillet for høstsesongen. Det skjer 9.august hjemme mot Målselv. Denne kampen blir etter alle solemerker spilt på Pioner gress. Uken etter er det full rulle for mange av våre øvrige lag.

Allerede før seriespillet tar til er det flere av våre lag som drar på turneringer. J15 laget vårt drar allerede i morgen, mandag til Sverige. Der er det planlagt treningskamp mot Kvarnsvedens og deltakelse på MidNordic Cup i Timrå.

Helgen etter er det J14 og G14 lagene våre som drar til Alta. På G14 lagene spiller i denne anledningen flere av G11-12 spillerne.

Helga før skolestart er det Salmar Cup der våre yngste igjen deltar sammen med flere av våre andre lag.

Det kanskje aller mest spennende som skjer er at vi allerede nå i Finnsnes i Fest-uka får besøk fra Russland. Vi har fått støtte fra Barentssekreteriatet til dette prosjektet. Det kommer en delegasjon på vel 20 spillere fra som skal delta på en miniturnering med Varden og Tromsø IL i G14-klassen. Det er vår sportssjef Jan Tore Bakli som har regien på dette opplegget, men vi håper besøket skal gi utbytte både sportslig og sosialt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *