Klare for kvartfinale i NM!

I dag spilte Vardens jenter-16 lag åttedelsfinale i NM mot Grand Bodø. Kampen gikk på Pioner kunstgress. Varden og Grand Bodø var de to siste Nord-Norske lagene i NM.

Varden gikk opp i ledelsen allerede etter drøye 5 minutter. Corner fra Thea Sofie Johnsen ble kontant plassert i mål av Ayla Hove.

Varden hadde god kontroll resten av omgangen, hadde en ball i tverrligger og en enorm sjanse like før pause ved Emma Granlind. Grand Bodø hadde en corner oppe på tverrligger, ellers ingen sjanser i første omgang. I banespillet hadde Varden et overtak, men Grand viste tendenser når de kom inn i mellomrommet.

Tidlig i andre omgang fikk Grand tildelt straffespark. Trenerne for begge lag var enige om at det var feil idømt. Straffen ble satt over. Etter dette trykket Varden voldsomt på og produserer den ene sjansen etter den andre. To ganger var ballen i stolpen. Det lyktes midtveis i omgangen. En ny corner fra Thea Sofie Johnsen fant Sara Valle på bakre stolpe. Hun satte inn 2-0 til Varden.

De siste 20 minutter hadde begge lag noen sjanser, men Varden hadde relativt god kontroll.

Over 160 tilskuere var tilstede på kampen.

Kvartfinalen i NM blir i utgangspunktet spilt helga 15.-16.september, men om klubbene blir enige om et annet tidspunkt tidligere enn denne dato kan kampen spilles da.

Av de åtte lagene som er klare for kvartfinale har fire spilt hjemme i denne runden. Varden, Haugar, Vålerenga og Stabæk har vunnet hjemmekamper, mens Herd, Lyn, Kolbotn og Strindheim har vunnet bortekamper.

Kampene kan følges her

Vi spår bortekamp mot Lyn eller Kolbotn, men håper selvfølgelig på hjemmekamp i kvartfinalen.

Varden klare for kvartfinale. Foto: Knut Løkse Nilsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *