Mandag kan årets første avdelingstittel sikres!

Det er G16-laget vårt som møter Storsteinnes til kamp. Om det unngås tap i den kampen er Varden sikret avdelingsmesterskapet i G16 avdeling 1. Det betyr KM-finale mot vinneren i avdeling 2. Alt tyder på at det blir Hamna. KM-finalen avgjøres over to kamper, hjemme og borte. Hvem som spiller hjemme og borte først avgjøres ved trekning.

I de øvrige ungdomsklassene er det ikke avgjort, men i flere av avdelingene ligger Varden svært godt an.

I G13 er det tre avdelinger. Varden leder avdeling 1 og kjemper i første rekke mot Senja om å bli avdelingsvinner. Vardens lag består i hovedsak av ett år yngre spillere.

I G14-11er leder Varden avdeling 1. BOIF følger 5 poeng bak. Det gjenstår tre kamper. Det går mot kretssluttspill hjemme/borte mot Tromsdalen som leder avdeling 2. Tromsø kommer bakfra, men har betydelig svakere målforskjell enn TUIL. Det går derfor mot ett nytt møte mellom lagene som møttes i finalen i FUNN-Cup tidligere denne sesongen. Den gang trakk TUIL i det lengste strået.

I G14 7er er det jevnt mellom mange lag. Varden er ett av lagene som ligger godt an.

I J14 7er avdeling 2 er seriemesterskapet i praksis sikret selv om teorien enda ikke er avklart. Det blir spill hjemme/borte mot Nordreisa i KM-finalen.

I J17 ligger Varden svært godt an etter å ha vunnet alle kampene til nå denne sesongen. Her er det ikke sluttspill og vinneren av serien er også kretsmester.

Herrelaget vårt ligger komfortabelt midt på tabellen i 5.divisjon. Det sier vi oss fornøyd med etter opprykket forrige sesong.

Damelaget vårt leder 3.divisjon og kan komme til å bli kretsmester og rykke opp til 2.divisjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *