Neste avdelingsmesterskap for tur?

Førstkommende torsdag spiller Varden G14-11er lag seriekamp mot Senja på Senja Stadion. Dette er en av tre «matchballer» i kampen om seriemesterskapet i G14-11er avdeling 1 Varden trenger altså tre poeng på de tre siste kampene for å være sikret seriemesterskapet.

I G14 7er er det fire lag som i teorien kan bli seriemester. Varden ligger best an og vil med fire poeng på de to siste kampene mot Lavangen og Havørn bli seriemester. Disse kampene spilles 19.9 og 27.9. Den siste kampen ser ut til å bli en ren seriefinale der Havørn sannsynligvis blir seriemester ved seier, mens Varden vil vinne serien med seier eller uavgjort. Dette under forutsetning av at de andre kampene i avdelingen ender med forventet utfall. KM-finale i denne klassen består av hjemme/bortekamp mot vinneren av avdeling 2. Der er det 1 poeng som skiller fem lag med noe ujevnt antall kamper. Skibotn og Rotsundelv ligger best an og disse lagene møtes tirsdag 18.9.

I J14 7er er det formaliteter som gjenstår før Varden har sikret seriemesterskapet. Torsdag 20.september kan all teori avskrives om Varden gjør jobben i kampene fram mot denne dagen. Da er Brøstadbotn motstander.

I G13-9er går det mot seriefinale mot Senja søndag 23.september. Med seier her vil Varden være seriemester. Med uavgjort vil det bli samme utfall om man slår Kvaløya i siste serierunde den 28.9. Med tap vil Senja kunne sikre seriemesterskapet med seier i deres øvrige kamper.

I J17 og i 3.div damer ligger Varden godt an til å sikre KM-tittelen. Her er det ikke sluttspill om KM-tittelen siden det er egen kretsserie.

Varden kan altså ende med sju seriemestre og inntil sju KM-titler. Da har vi heller ikke tatt med at samarbeidslaget i J13 med Vårsol klarer seg utmerket i 14-årsserien, men det ble i år valgt av Troms Fotballkrets å ikke ha egen 13-års serie i 7er. Derav når de ikke opp i denne sammenhengen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *