Oppdatering Funn Cup

En lang dag med mange Vardenkamper går mot slutten. G12 og G8 har kommet i gang i dag i EMS, mens flere av våre lag starter i morgen. Vi er stolte av å stille to jentelag i J6-klassen. I denne klassen gror det godt i Varden for både gutter og jenter.

Våre fire lag i Funn-cup har spilt mange kamper denne dagen. Det ene smågutte-7er vårt ser ut til ikke å gå videre til sluttspillet, mens det andre smågutte-7er laget vårt ligger godt an for avansement. Smågutter 11er laget vårt leder sin pulje og ser ut til å ha full kontroll på avansement, selv om flere av kampene har vært av den jevne sorten. Det blir sluttspill eller plasseringskamper for alle disse lagene søndag, mens lilleguttelaget vårt spiller sine siste kamper lørdag.

Av andre lag fra området i Funn-Cup ser det ut til at Senjas ene smågutter-11er lag går mot en plass i kvartfinalen, mens Senjas andre småguttelag og småjentelaget ikke ser ut til å nå sluttspillet.

Pioners småjentelag i 7er klassen ser ikke ut til å nå en semifinale, mens BOIFs småjenter har gode muligheter til å nå sluttspill i småjenter 11er. BOIFs guttelag har gode muligheter for semifinale, men i denne klassen er det veldig åpent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *