Opprykk

Kvæsma (nr 3 i 6.div avd 1) og Varden FK fikk tidligere i uka forespørsel om vi ønsket en ledig plass i 5.div. Vi har i dag fått bekreftet at Kvæsma ikke ønsker denne plassen. Det betyr at vi får den ledige plassen i 5.div. Tromsøstudentenes og Varden rykker følgelig opp fra 6.divisjon.

Lagene vi kommer til å møte i 5.div er Ringvassøy, Fløya 2, Valhall, Kvaløya, Skognes, Skarp 2, Ullsfjord, Indre Kåfjord/Manndalen, Furuflaten, Ulfstind og Tromsøstudentenes. I praksis betyr opprykket at vi får en enda bedre kamparena for våre spillere.

Vi har tro på at vi kommer til å klare oss fint sportslig, selv om motstanderne er tøffere enn i 2017. Vi slo som kjent serievinner Vårsol i nest siste serierunde, og tok poeng fra alle lag i divisjonen.

I 2017 rykket de to beste lagene (BOIF og Nordreisa) opp, mens ingen lag rykket ned fra 4.divisjon. Ringvassøy som ble nummer tre, var et stykke foran de andre lagene i 2017 og må sees som favoritt til opprykket. Vi tror 5.div blir jevn og god. Vi skal bite godt fra oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *