Påmeldte lag ungdomsfotball og 3.div damer

I kveld har det vært møte med Troms Fotballkrets på Bardufoss. Nesten 10 klubber var tilstede på dette årlige arrangementet.

Mye info sto på agendaen, samt en del diskusjoner knyttet til ulike problemstillinger.

Det som hadde mest fokus var hvordan avdelingsoppsett i ulike ungdomsklasser blir. Her er det ikke gjort endelige vurderinger, slik at det kan fortsatt komme endringer. Geografi og spilleform er hovedmomentene i inndeling av avdelinger. Det kan også være aktuelt å slå sammen ulike aldersklasser.

3.div damer

Her er Varden ett av ni påmeldte lag. Fjorårslagene Tromsø 2, TUIL 2, Stakkevollan, Salangen og Bardu har meldt seg på, samt nykommerne Kvaløya, Hamna og Blåmann. Det kan fortsatt komme påmeldinger selv om fristen er gått ut. De mest aktuelle lagene er fjorårets lag Tromsøstudentenes, Ringvassøy og Krokelvdalen. Vi vil anta at med inntil 12 lag blir det en avdeling i tredje divisjon.

G19

I denne serien er det 11 påmeldte lag. Varden, Bardufoss, Senja, Finnsnes, Blåmann, Ishavsbyen, Kvaløya, Laksvatn, Skarp, Tromsdalen og Tromsø IL. Det forventes at det blir en avdeling med 20 kamper pr lag.

G16

Fra denne klassen begynner det å bli komplisert. 11 lag er påmeldt i G16 11er, fem lag i G16 9er, ett lag i G16 7er og ett lag i G15 7er. Hvordan den totale kabalen her blir er ikke avklart, men Varden har foreløpig meldt på ett 11er lag. Vi vurderer sterkt å melde på ett lag til i 9er fotball, men det vil også kunne være litt avhengig av geografi i kampoppsettet.

G14-11er

I denne klassen er det 16 lag påmeldt. 6 av disse fra Midt-Troms. Det er Varden, BOIF, Brøstadbotn, Senja 04, Senja 05 og Sørreisa. Vi kommer med ett tips (med forbehold om at det ikke blir endringer i påmeldinger) om at det her blir to avdelinger. En Tromsø-avdeling med 9 lag og en avdeling med de seks lagene fra Midt-Troms samt Nordreisa. Det hører med til regnestykket at det er seks lag påmeldt i G14 9er. Disse lagene kan bli slått sammen med 11er lagene. Da er Nordkjosbotn og Øverbygd aktuelle for den lokale serien.

G14-7er

Her er det påmeldt 11 lag, mens det er påmeldt seks lag i G13 7er. Det antas at disse lagene kan spres i tre geografiske serier med fem lag i Nord-Troms, seks lag i Tromsø og sju lag i Midt-Troms. Disse lagene er Havørn, Lavangen, Salangen, Storsteinnes, Varden, BOIF (G13) og Pioner (G13)

G13-9er

21 lag påmeldt, hvorav 18 fra Tromsø og tre fra Midt-Troms (Varden, Sørreisa og BOIF). Her blir det spennende å se hvilket forslag til oppsett som følges. Det kan være aktuelt å flytte disse tre lagene opp i G14.

J17

Sju lag er påmeldt i J17 11er. Det er Bardufoss, Hamna, Senja, Skarp, Tromsø, Ulfstind og Varden. Skjervøy er påmeldt i 9er fotball. Det forventes en avdeling med disse åtte lagene.

J15

Her er Varden påmeldt sammen med Bardufoss, Kvaløya, Nordreisa, Skarp, Tromsdalen og Tromsø IL. Det kan bli aktuelt å kombinere noe her med tre lag som er påmeldt i 9er og Salangen som er påmeldt i 7er fotball. Dette er foreløpig uklart.

J14

Det er sju lag påmeldt i 11er, fire i 9er og fire i 7er. Mye geografisk spredning. Her gjenstår det enda noe før man har det ferdige oppsettet.

J13-7er

Varden har meldt på samarbeidslag med Vårsol. Brøstadbotn, Senja og Sørreisa er også påmeldt i denne klassen. Bardu og fire Tromsølag er påmeldt i J13-9er. Det kan ligge an til to avdelinger basert på geografi. Det vil være en god løsning for våre jenter.

 

Det er enda mye som gjenstår og endringer vil komme. I Midt-Troms er Varden pr i dag største klubb i ungdomsfotballen. Vi har meldt på 9 lag mellom 13 og 19 år. Av våre naboer har BOIF meldt på 7 lag, Senja 6, Sørreisa 3, Pioner 2, Brøstadbotn 2, Salangen 2, Bardu 2, mens Havørn, Finnsnes og Lavangen har meldt på ett lag hver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *