Puljedeling vinterserien er klart

Bardufoss arrangerer i år for tredje gang vinterserien. Påmeldingsfristen går ut førstkommende fredag, men det er satt opp grupper basert på de påmeldte lag. Det kan bli justeringer om det kommer til eller faller fra lag. Totalt er 91 lag påmeldt pr nå.

Tromsø IL stiller flest lag med sine 15, mens arrangørklubben BOIF har med 11 lag. Varden er tredje største klubb med åtte lag. Alle Vardens lag tilhører ungdomsklassene (13år+). Her er det bare Tromsø IL (ni lag) som deltar med flere lag.

Våre naboer FK Senja stiller med seks lag, mens Finnsnes IL og Sørreisa stiller med ett lag hver.

Det forventes at kampoppsettet skal være klart i løpet av neste uke, men ut fra gruppeoppsettet kan det ligge an til flere spennende kamper.

I G13 9er møter vi naboen BOIF, samt Elverhøy, Tromsø IL og Fløya.

I G14 11er blir det også lokaloppgjør mot BOIF, mens Gratangen er et relativt nytt bekjentskap. Vi møter også Stakkevollan og Tromsø IL. Varden tapte finalen i denne klassen på straffespark forrige sesong.

I G14 7er er det foreløpig bare vi og Øverbygd som er påmeldt, men her håper vi på flere lag. Forrige vinter ble vi nummer to i denne klassen.

I G16 er det bare Skarp fra egen krets som er motstander, mens Landsås, Beisfjord, Kilkameratene og Håkvik kommer sørfra for å møte oss.

I G19 er det flere nabodueller. Finnsnes IL og BOIF stiller, sammen med Kvaløylaget Blåmann. Det siste laget i denne klassen er Al halil fra Forente Arabiske Emirater. Et eksklusivt innslag om dette er riktig.

På jentesiden stiller vi i J15 11er. BOIF er eneste lokale motstander. Skarp, Kvaløya og TIL kommer fra Tromsø, mens Kilkam tar turen fra Harstad.

I J17 klassen er det de tre lokale lagene Varden, BOIF og FK Senja som skal gjøre opp mot Tromsølagene Hamna, Skarp og Tromsø IL. Her kan det altså ligge an til det eneste møtet med FK Senja for våre lag. I fjor vant Varden denne klassen etter 5-0 i finalen mot Tromsø IL.

I J19 stiller Varden sammen med Salangen og Hamna.

Vinterserien starter 13.januar og spilles de fleste helger fram til sluttspillet 21.-22.april. Vi gleder oss til å komme i gang.

Puljedelingen finner dere her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *