Sjuende(!) seriemesterskap og vinner av 3.div damer!!!

I kveld avgjorde Varden 3.div damer ved å slå Tromsø 2 hele 4-1. Tromsø 2 stilte et sterkt lag med åtte spillere fra forrige helgs tropp mot TUIL i 2.div. En kamp Tromsø IL vant og med det sikret seier i 2.divisjon.

Varden tok kontroll på kampen fra start av og scoret første mål på frispark fra Thea Sofie Johnsen. Frisparket gikk via en TIL-spiller og i mål. En litt sjansefattig førsteomgang der Varden hadde et lite overtak med unntak av de siste 10 min før pause da Tromsø hadde et lite trykk, uten å produsere mange sjanser. I andre omgang var det stor forskjell på lagene, og Varden fikk to mål før det var spilt 10 minutter av andre omgang ved Anne Sofie Johansen og ett selvmål. Da var kampen avgjort og Varden kontrollerte resten av kampen. I det 87.min la Emilie Åsmo Nordaas på til 4-0, før TIL reduserte på overtid ved Ingebjørg Anette Strand.

I morgen skulle Varden ta i mot Blåmann, men de har meldt at de ikke klarer å stille lag. Varden avslutter 3.div med hjemmekamp neste søndag. Da er motstander Stakkevollan som ligger på andre plass i divisjonen. Om Varden vinner den kampen setter man også ny poengrekord i 3.divisjon. Senja/FIL fikk i fjor 50 poeng og Varden har nå 49 poeng siden man blir tilkjent seieren mot Blåmann med 3-0 i morgen. Det var spilt 20 serierunder i fjor, og det samme i år.

Totalt har nå Varden vunnet sju seriemesterskap og flere blir det ikke i år, men det antar vi må være en suveren rekord i Troms Fotballkrets i en og samme sesong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *