Sportslig regnskap barnefotballen

Skoleferien merker seg og vi har hatt mye aktivitet denne våren.

Barnefotballagene våre har deltatt i Bardu Cup, Eat Move Sleep Cup og Bardufoss Lians cup. G9 har også vært på Skjervøy og deltatt i Lerøy Cup.

For våre aller yngste er seriespillet organisert som turneringsdager. Første slike spilledag har ikke vært, men laget har trent jevnlig og vært med på turneringer. Trenere for gruppa er Kine Arntzen og Mats Nordmo.

I seriespillet har alle de andre lagene kommet godt i gang. I G/J7 er seriespillet i år organisert som turneringsspill for første gang. Det har vært en spilledag 5er og en 3er. Trenere for denne gruppa er Erlend Simonsen og Erlend Finnseth. I denne klassen melder vi noen spillere opp en årsklasse i engkelte turneringer.

G9 og G10 har spilt mange gode kamper denne sesongen, og har reist rundt i regionen for å spille seriekamper. Eirik Haugsnes er hovedtrener for denne gjengen.

I J12 har vi samarbeidslag med Vårsol. Dette har fungert utmerket. Steve Eidissen er hovedtrener for dette laget, som danner treningsgruppe sammen med J13 som også er et samarbeidslag mellom Vårsol og Varden.

I G12 har vi mange spillere. Mange av disse har prøvd seg opp i G3 og G14, mens vi også har ett G12 lag. Trenere for denne gruppa er Bjørn-Richard Pedersen, Arve Henriksen og Jøran Johansen.

Det gjenstår enda noen kamper denne våren før spillerne tar en velfortjent ferie.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *