Sportslig regnskap ungdomsfotball – gutter

I ungdomsfotballen er vi kommet godt i gang med sesongen.

G13-9er laget vårt er i all hovedsak ett G11-12 lag som spiller opp en årsklasse. På de fem første kampene er det blitt 3 seire, 1 uavgjort og ett tap. Det gjør at vi henger med i toppen. Serieleder Senja (uavgjort mot oss) og Elverhøy (ett tap) møtes i kveld. Torsdag møter vi Fløya og med seier har vi heng på begge lederlagene.

I G14-11er er den lokale serien jevn. Vi leder serien på målforskjell, men her er ingenting avgjort. G14-laget vårt deltok også nylig i FUNN-Cup i Narvik der de spilte seg frem til finalen. I finalen ble det ett knepent tap mot Tromsdalen. Uansett en meget god prestasjon.

I G14-7er ligger Varden på tredjeplass. 3 poeng bak BOIF og ett poeng bak Brøstadbotn, men her må det sies at Varden har spilt tre kamper mindre enn de to lederlagene. Det vil altså si at med seier mot Lavangen og Havørn før ferien, vil våre gutter være på tabelltopp når sommerferie tas.

I G16 stiller vi to lag. Førstelaget leder serien komfortabelt, mens andrelaget som består av yngre spillere som spiller opp en årsklasse enda ikke har tatt poeng. På tross av dette har de spilt flere jevne kamper og vært en god utviklingsarena.

Det kan gå mot avdelingsmesterskap i tre eller fire avdelinger. I alle disse klassene vil det da bli sluttspill mot de andre avdelingsvinnerne.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *