Sportslig regnskap ungdomsfotball – jenter

I J13 har vi samarbeidslag med Vårsol. Laget er plassert i seriespill sammen med de lagene som er ett år eldre. Her klarer de seg veldig fint. Etter fire kamper står de med to seire og to tap.

I Bardufoss Cup i helga (bildet) ble det en sterk 2.plass i J13-14-klassen.

I J14 har laget vårt fått en overbevisende start. 4 seire og 54-4 i målforskjell er fasiten. Sørreisa ligger 3 poeng foran, men har spilt to kamper mer. I innbyrdes oppgjør ble det seier 10-1 til Varden.

I J15 har laget vårt kommet godt i gang. Etter ett tungt tap innledende har vi resultatmessig kommet oss inn i 11er fotballen. 2 seire og en sterk uavgjort borte mot Tromsdalen gjør at vi er med i kampen om 3.plassen. Det må vi si oss fornøyde med da de fleste på laget er ett år yngre enn våre motstandere.

I J17 har J16-laget vårt spilt 6 kamper. Fasiten er seks strake seire. Tromsø 2 leder serien med fire poeng, men de har spilt to kamper mer. Vi møter Tromsø 2 hjemme mandag 25.juni.

J16-laget vårt har også deltatt i FUNN-Cup. Der gikk de helt til topps etter å ha slått Grand Bodø 5-1 i finalen.

Førstkommende lørdag spiller også J16 regional NM-kvalifisering borte mot Alta. Med seier i den kampen er jentene blandt de 16 siste og ett av to gjenværende lag fra Nord-Norge.

Oppsummert går det mot seier i J14-serien. Det vil innebære KM-sluttspill mot vinneren av den andre avdelingen. Det kan fort bli Nordreisa.

I J17 er det bare en kretsavdeling. Om vi vinner den er vi kretsmestere.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *