Status Altaturneringen etter første dag

Våre to småjentelag i Alta har spilt jevne kamper. Varden 1 har tapt begge sine kamper med ett mål, mens Varden 2 har vunnet en og tapt en kamp. Varden 2 går til A-sluttspill med seier i morgendagens kamp mot BOIF, mens Varden 1 også kan avansere som en av de to beste treerne med seier i morgen mot Alta 2.

I smågutteklassen har det yngste laget vårt et knepent ettmålstap, mens de spilte uavgjort i andre kamp. De møter puljeleder Nordreisa i morgen og kan gå videre med seier i den kampen.

Det eldste småguttelaget vårt har to seire på to kamper og er i førersetet i gruppa. Med ett poeng i morgen mot Lyngen/Karnes går de videre som gruppevinner. Til og med ett etmålstap vil garantere avansement.

Av andre lag i regionen kjemper som sagt BOIF småjenter mot Varden om avansement fra gruppa. Småguttene til BOIF har gode muligheter for avansement etter en seier og en uavgjort. Jentelaget til BOIF ligger godt an for å kvalifisere seg til A-sluttspill, mens Senja/FIL er utslått i jenteklassen etter to strake tap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *