Status KM-sluttspill

I kveld spiller G14-11er laget vårt første kamp i KM-finalen borte mot Tromsdalen. Andre oppgjør spilles på mandag hjemme på Pioner Kunstgress. Da er også alle våre KM-finalister i gang med sine kamper.

G13-laget vårt gjorde en svært god 1.omgang mot Tromsø IL i sitt KM-sluttspill, og etter en jevnere andre omgang hadde guttene fortjent mer enn 0-3 tapet vi fikk. Uansett svært god læring for et ungt lag. Tromsø IL vant den andre kampen i sluttspillet 5-0 mot Blåmann. Noe som betyr at Tromsø er kretsmestere. Varden skulle egentlig møtt Blåmann på bortebane lørdag, men Blåmann har tynt med mannskap og foreslo å ikke spille kampen etter at Tromsø IL hadde avgjort KM-tittelen. Det betyr at sesongen er over for dette laget, selv om det hadde vært spennende å ta turen til Ersfjordeidet.

Lørdag drar J14-laget vårt til Nordreisa for andre kamp i sluttspillet mot Nordreisa. Våre jenter har en 7-3 ledelse å gå på, og har gode sjanser for å ta hjem pokalen.

G16-laget vårt drar lørdag til Tromsø for å møte Hamna. Der er oppgaven vanskelig gitt at utgangspunktet er ett 1-5 tap fra hjemmebane. Gunnar Moens gutter har ikke gitt opp, og vil gjøre det de kan for å innhente ledelsen til Hamna.

For G14-7er laget vårt er utgangspunktet svært godt foran søndagens møte med Skibotn på Pioner kunstgress. Bortekampen forrige helg ga 13-3 seier og vi har tro på at det vil holde på søndag.

Fra før har vårt J17-lag vunnet kretsserien og damelaget ble kretsmester i 3.divisjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *