Tabelltips 3.divisjon damer

Til helga er det full runde i 3.divisjon damer. Vi tar selv turen til Tromsø for å møte Tromsøstudentens på fredag. Det er et lag som avsluttet forrige sesong sterkt med uavgjort mot Nordreisa (som rykket opp) og uavgjort mot Tromsø 2 (som ble nummer 3 i divisjonen). Med andre ord, ingen lett oppgave møter våre jenter.

Varden stiller med to lag i divisjonen. En samlet spillerstall på 34 spillere, som i tillegg til å spille på de to seniorlagene våre også spiller på J17-laget vårt. Ekstra hyggelig er det at Midt-Troms stiller med 5 lag, mens det så sent som i fjor ikke var noen lag fra Midt-Troms med i 3.divisjon kvinner.

NordicBet tror avdelingen blir jevn og har Tromsdalen som knepne favoritter (2,50 i odds), foran Senja/FIL og Varden med 3 i odds. Stakkevollan og Tromsø 2 ansees som utfordrere med henholdsvis 6 og 8 i odds.

Vi tror det blir en jevn avdeling der fem lag vil gjøre opp om kretsmesterskapet. Tre lag vil utgjøre midten av tabellen, men også kunne ta poeng fra de fem lagene foran, mens vi tror tre lag vil hektes litt av og utgjøre de tre siste lagene i 3.divisjon.

Vårt tips:

 1. Tromsdalen 2
 2. Varden
 3. Senja/FIL
 4. Stakkevollan
 5. Tromsø 2
 6. Tromsøstudentenes
 7. Varden 2
 8. Bardu
 9. Ringvassøy (9er)
 10. Krokelvdalen (7er)
 11. Salangen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *